Personlig Träning

Personlig träning innebär att vår terapeut tillsammans med dig går igenom vad just du behöver jobba med för att uppnå de mål du har. Våra personliga tränare kan hjälpa dig med upplägg av individuellt anpassade träningsprogram och personlig vägledning och motivation.

Även om du inte har tillgång till ett gym eller friskvårdsanläggning kan vi hjälpa dig så du kan träna oavsett vilken miljö eller träningsverktyg du har att tillgå.

Stark mamma träning

En graviditet och förlossning är en stor påfrestning för kroppen och man kan behöva lite hjälp med att komma igång med stabilitetsträning efteråt. Vid en MammaMage-konsultation går vi tillsammans igenom hur graviditet och förlossning har varit. Tränaren undersöker eventuell diastas, testar magmuskelfunktion och går tillsammans med dig igenom övningar som är de bästa att göra på den nivå du är. Du får också med dig tips på hur du kan utveckla dessa när du kommit till nästa nivå i din träning.

Du kan se detta som ett enstaka besök eller att välja ett/flera uppföljande besök. Du får då träna på det som du och tränaren har kommit överens om för att sedan utveckla detta vid nästa uppföljning.

Funktionell Rörelseanalys

Har du muskler som inte svarar på träning eller rörelser som hela tiden är svaga/onda/stela eller på annat sätt hindrar dig från att göra det du vill, då är detta nåt för dig.

Funktionell Rörelseanalys är en omfattande analys av ens hållning och de rörelsemönster som påverkar den, vi arbetar efter JEMS principen.

Idrottslabbet

Vi samarbetar med Idrottslabbet och utför delar av våra tjänster i deras lokaler.

Norra Svedengatan 13
582 73 Linköping