Spabehandlingar

Unna dig själv någon eller några av våra fantastiska spabehandlingar.

Hot Stone behandling, Ansiktsbehandlingar, Fotbehandlingar, Handbehandling och Full Body Renewal.

Du kommer att tacka dig själv för att du bara fick tänka på ditt eget välmående en stund.

Produkterna vi använder innehåller bara de allra bästa råvarorna av högsta kvalitet. 

Hot stone behandling

Det är en skön behandlingsmetod där de varma stenarna läggs ut över din kropp samtidigt som du masseras med de varma lavastenarna. För att förhöja effekten använder vi oss av aromaoljor. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning.

Deep Body Renewal

En utjämnande, förnyande och regenererande behandling för att återställa spänst, elasticitet och djup återfuktning.

Bidrar till en mjuk, silkeslen och kompakt hud. En idealisk behandling under säsongskiften, särskilt på våren och hösten och när kroppen behöver en känsla av restaurering.

Behandlingen rekommenderas för alla. En omfamnande och djupt avkopplande upplevelse som ger en fullständig omvandling av hud och vävnader. Idealisk för hud som behöver fukt och elasticitet. Behandlingen är säker och effektiv samt har testats specifikt för att passa under graviditet då den motverkar bristningar och upprätthåller en mjuk och smidig hud.

Hand, Ansikte eller Fotbehandling

I denna ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask, serum och creme.

En stund av njutning för vårt sinne och våra fötter. Rengöring, exfoliering och återfuktning med näring på djupet. Massage av fötter och underben. Vi behandlar hälen med foot balm. Huden blir mjuk, len och återfuktad.

En stunds njutning som behandlar händerna och underarmarna. En mild rengöring följd av exfoliering och sedan näring på djupet. Massage av händer och underarmar. Huden blir mjuk, len och återfuktad.